Essence Healing

Zelfontplooiing en spiritualiteit

Dit kun je doen

Workshop tekenen met inkt en alcohol
Workshop Encaustic art
Workshop Pendelen
Cursus Reiki 1
Cursus Reiki 2
Cursus Meditatie


Essence Healing verzorgt workshops waarbij intuïtie en zelfontplooiing centraal staat: tekenen met alcoholinkt, encaustic art, pendelen, reiki en meditatie.

In de creatieve workshops staat het volgen van je gevoel centraal. Je laat de controle los en kijkt wat er ontstaat. Meedoen kan zonder teken- of schilderervaring.

De cursussen Reiki en meditatie zijn 's avonds of in het weekend. Reiki is een liefdevolle energie, die je kunt ontvangen, maar ook kan overbrengen. In deze meditatiecursus van twee avonden ontwikkel je inzicht en kracht om te gaan mediteren

Kijk in de agenda voor de data van de workshops en cursussen. Dirk geeft de workshops ook op afspraak, op een gezellige ontspannen manier

Alle contactinfo

Interesse in het aanbod? Neem dan direct contact op met Dirk Baden:


0644906191


info@essencehealing.nl

Meer weten?

Kijk op de website: essencehealing.nl

Volg Essence Healing ook op:

Praktische info

Aangeboden door:
Dirk Baden

Waar?
Gouda

Wanneer?
Workshops op afspraak

Kosten?
Workshops: 25,- p.p.
Cursus Reiki beginners: 175,- p.p.
Cursus Reiki gevorderden: 200,- p.p.
Cursus Meditatie: 45,- p.p.

Workshop tekenen met inkt en alcohol

In deze workshop van 1,5 uur ga je met verschillende soorten alcoholinkt op speciaal "Yupo papier" aan de slag. Dirk neemt je mee in de kleurrijke wereld van alcoholinkt en vertelt je precies hoe het werkt: je kunt druppelen, schilderen en de transparante inkt op het papier laten vloeien. Inkt gaat zijn eigen weg en verrast je keer op keer, met een prachtig resultaat! Je gebruikt verschillende methodes om twee kunstwerken te maken.

Voor deze workshop is geen schilderervaring vereist. Iedereen kan dit, dit is een bijzondere techniek die mooie en heldere kleuren kan opleveren.

Workshop Encaustic art

Encaustic Art is een techniek waarbij je met een schilderijzer (een klein strijkijzertje) en verschillende kleuren bijenwas abstracte of figuratieve tekeningen maakt. Je verwarmt de was op het schilderijzer en brengt dit vervolgens aan op speciaal papier.

Voor deze workshop van 1,5 uur hoef je geen schilder- of tekenervaring te hebben. Onder het genot van rustgevende muziek en een drankje gaan we intuïtief schilderen met bijenwas. Je maakt je eigen Encaustic Art tekening helemaal op gevoel. De kunst is om werkelijk alles los te laten en je gevoel te volgen.

Workshop Pendelen

Leer zelf pendelen en ontdek de kracht van jouw intuïtie.
Pendelen kan je gebruiken voor voeding uitpendelen, je bloeddruk meten, verloren voorwerpen zoeken, wateraders en aardstralen opsporen etc. Aan de hand van doelgerichte oefeningen leer je dit in een workshop van 2,5 uur stap voor stap. Je krijgt ook veel tips & tricks en je leert werken met zelfontworpen pendelkaarten.
Minimaal 2 tot maximaal 4 personen.

Reiki 1 - beginnerscursus

Wil je weer één worden met jezelf, jezelf terugvinden en weer in balans raken? Dan is de beginnerscursus Reiki voor een aanrader.
Reiki is een liefdevolle energie, die je kunt ontvangen, maar ook kan overbrengen.
In de beginnerscursus leer je eerst om jezelf te behandelen. Met de juiste begeleiding en in de juiste omgeving is het niet moeilijk om te leren. Er is geen voorkennis nodig en de cursus kan gevolgd worden in een klein groepje, waarbij je gelegenheid krijgt om met elkaar te oefenen. Het bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte.
De cursus vindt plaats op één weekenddag of twee avonden van 2 uur.

Reiki 2

Na Reiki 1 kan je verder met Reiki 2. Deze cursus kent een aantal uitbreidingen ten opzichte van de Reiki 1. Je kunt met Reiki 2 op afstand behandelen en (in tegenstelling tot de eerste graad) heel direct werken aan je spirituele groei, bijvoorbeeld door het opheffen van blokkades, angsten en onzekerheden.

De cursus Reiki 2 kun je vanaf 90 dagen na het afronden van de Reiki 1 cursus volgen. Ook moet je reiki met regelmaat in ieder geval bij jezelf toegepast hebben.

Cursus Meditatie

In deze meditatiecursus van twee avonden ontwikkel je inzicht en kracht om te gaan mediteren. Vanuit je hoofd naar je hart wordt de reis.

Meditatie biedt direct resultaat vanaf de eerste keer dat je mediteert.
Je bent voor alles beter uitgerust met Dieptemeditatie: "de meditatie die werkt".

Mensen die deze cursus volgden, zijn vaak positief verbaasd over het gemak waarop je diepgaand kunt ontspannen met de eenvoud van deze meditatie.

Dirk Baden

Wie is Dirk Baden?

Ik ben een coach, genezer en medium. Ik woon in Gouda, ben getrouwd en heb twee kinderen. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit en gezondheid. Heel lang twijfelde ik welke cursus ik zou volgen. Opeens was daar een kleine advertentie in de krant waarin Reiki-cursussen aangekondigd werden en ik vond meteen dat dit het was. In de loop van tijd volgde ik verschillende cursussen en workshops om mij steeds meer de kennis eigen te maken, zodat ik in mijn praktijk een totaal plaatje kan aanbieden.

Ik geef verschillende workshops en cursussen. Ik werk vanuit mijn hart en werk samen met de energie, we zijn hier op aarde om te leren en uit alles wat we meemaken, leren we.