Leer de fijne kneepjes van de Indonesische keuken.
Geen kookervaring nodig.
Deze workshop word gegeven door:
KiosKana
Waar?
Op locatie
Wanneer?
Op afspraak
Kosten?
vanaf 25,- per persoon
Tijdens de workshop leer je de Indonesische gerechten op authentieke wijze bereiden. En natuurlijk altijd met verse ingrediënten. Zelf je 'boemboe' maken is helemaal niet moeilijk en veel lekkerder dan een kruidenpasta van de supermarkt.
Onder begeleiding van Rurie leer je de beste ‘tips and tricks’ die je zelf thuis in je eigen keuken kunt toepassen.
Elk gerecht heeft een verhaal
Rurie kan veel vertellen over de herkomst van gerechten. En de manier waarop ze vandaag de dag nog in Indonesië worden bereid. Tijdens het koken wordt er natuurlijk ook veel geproefd, gepraat en gelachen.
Voor de workshops heb je geen kookervaring nodig. Je hoeft alleen maar een eigen mes en snijplank mee te nemen. Voor alle ingredienten wordt gezorgd.
Naast een goed gevulde maag ga je naar huis met veel nieuwe kennis, de recepten en een lijst met goede adressen voor het inkopen van je ingrediënten. Zo kunnen ze thuis ook van je nieuwe kookkunsten genieten. Met speciale dieetwensen zoals vegan of glutenvrij kunnen we rekening houden.